webDesign

Naast ons gevoel voor representatieve en professionele websites zijn al onze websites responsive op alle apparaten.

(google) Marketing

Seo optimalisatie voor uw website staat garant voor een betere vindbaarheid en meer bezoekers.

Starting Up Groningen

Wat biedt Starting Up Groningen?

Dat de online wereld steeds groter en belangrijker wordt is een gegeven feit. Echter brengt dit voor startende bedrijven en  Mkb’ers een obstakel met zich mee. Aangezien webdesign bedrijven grote bedragen vragen voor een website of webshop is het vaak een te grote stap voor een starter of Mkb’ers om hierin te investeren. Hierdoor laten veel starters en Mkb’ers de online wereld achter zich en maken ze geen gebruik van de kansen die deze wereld te bieden heeft.

Om dit probleem op te lossen is Starting Up opgericht. Starting Up biedt starters en Mkb’ers de kans om met een gering budget een kwalitatief goede website op te zetten. Zo is en blijft de online wereld ook voor hen toegankelijk!

Starting Up is niet zomaar een webdesign bedrijf. In onze opinie zijn ondernemers collega’s van elkaar en collega’s helpen elkaar. Dus, of je nou een starter bent of Mkb’er. Wij van Starting Up denken altijd met u mee.

Voor Starting Up is het belangrijk startende en ervaren ondernemers tevreden zijn met het product. Daarom staat bij Starting Up kwaliteit, service en prijsbewustheid hoog in het vaandel.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

onderhoud

Starting Up biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zelf uw website te beheren. Ook kunt u ervoor kiezen om het onderhoud door Starting Up te laten doen.

24/7 Support

Of het nou gaat om een technisch probleem, onderhoud of een nieuwe opdracht. Wij zorgen ervoor dat voor al uw problemen een oplossing komt.